ACCOMMODATIES    

Prijzen: 85 euro voor een tweepersoonskamer inclusief ontbijt.

Sinds het in handen is gekomen van de huidige eigenaren kunt u genieten van een verblijf in één van de drie stijlvolle kamers met als doel het bieden van hedendaags comfort met de charme van weleer. Zo charmant als het domein er nu bij ligt, zo troosteloos was het vier jaar geleden. “We zijn verliefd geworden op het huis met al zijn mogelijkheden, de schitterende tuin en de fantastische  omgeving”. “Er stonden in het hele huis emmers om het water als gevolg van de vele lekkages op te vangen. Maar we wisten meteen, dit wordt ons nieuwe huis, wat we met zoveel mogelijk anderen willen delen”.

Voor uw ontbijt wordt  zoveel mogelijk gebruik gemaakt  van streekproducten. De worstenbroodjes komen van de plaatselijke bakker, eieren van onze eigen kippetjes, zelfgemaakte jams, honing van de plaatselijke imker, kaas uit de omgeving. Echt Brabant op tafel!

De huidige eigenaren, Peter van den Langenberg en Dick Bergkamp zullen kosten noch moeite sparen om het u als gast naar de zin te maken. De drie stijlvolle kamers zijn elk voor 2 personen en beschikken over een aangrenzende badkamer. Een sfeervolle eet- en zitkamer met gezellige haard staan tot uw beschikking in de karakteristieke gelagkamer.

Veelgestelde vragen

 

Is er WIFI op de kamer?

Elke kamer is voorzien van WIFI.

Zijn er nog extra kosten?

Er is een toeristenbelasing van € 2,00 per dag

Hoe laat is het ontbijt?

Het ontbijt is tussen 7.00 en 9.30 uur.

Hoe laat kan ik inchecken of uitchecken?

U kunt inchecken van 16.00 tot 22.00 uur.

U kunt uitchecken tussen 7.00 en 10.00 uur.

Kan ik mijn hond meenemen?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan.

de Heeren van Hal
Peter & Dick
© 2020

Hal 29
5296 PZ  Esch

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-41859970